Koopprocedure

Kandidaat Koper Volkstuin

Wilt u in aanmerking komen voor een tuinhuisje dan kunt u reageren binnen 7 dagen na aankondiging op website en/of mededelingenborden op ons park. Nieuwe huisjes komen altijd op de 1e zaterdag van de maand op deze website. Bij de huisjes vindt u ook meteen de taxatieverslagen van deze huisjes.


Reageren kan op de volgende twee manieren:

1.

Per e-mail naar verkoop@tuinparktuinwijck.nl geeft u aan met het nummer  van uw bondlidmaatschap en uw rangnummer voor ons park voor welke tuin u belangstelling heeft: of een reactie schriftelijk  die u kunt deponeren in de brievenbus bij de hoofdingang.

2.

Reactie per post opsturen naar:
tuinpark Tuinwijck
t.a.v.bestuur Tuinwijck
Liergouw 55
1026 BW Amsterdam

 
Let op!
Om in aanmerking te komen als kandidaat koper, moet u zijn ingeschreven bij Tuinwijck. Hoe u zich kunt inschrijven, staat beschreven in: Inschrijven bij Tuinwijck. U dient dan al lid te zijn van de bond van volkstuinders.

Kijkdagen

De 1e zaterdag van de maand in het seizoen van maart tot oktober, tussen 12.00 en 14.00 uur, is er gelegenheid tot het bezichtigen van de te koop staande tuinen/huisjes. De taxatierapporten zijn daar ter inzage en de verkoper is aanwezig.