formulier stand watermeter 2020

       WordWatermeterstand 2020

aanvraagformulier winterbewoning 2020-2021 incl dispensatieregeling

Er is een nieuw formulier om winterbewoning aan te vragen met  aangepaste regels daaromtrent om illegale bewoning en inbraak te voorkomen. Als u in aanmerking wilt komen dient u ruim voor 15 september dit formulier in te leveren bij het bestuur. Lees vooral ook de voorwaarden winterbewoning goed door!

U kunt het formulier hier downnloaden

 

Schadeformulier voor melden glas of stormschade

Als u glasschade of stormschade heeft, kunt u dit formulier invullen schademeldingsformulier en dan opsturen naar het bestuur naar Tuinwijckamsterdam@gmail.com of dit in het witte brievenbusje te doen bij de hoofdingang. Het bestuur zal het na ondertekening doorsturen naar AON waarna een schade-expert een bezoek zal brengen als het grote schade betreft.

Maak ook foto's van de schade en stuur die mee met het formulier of print ze uit en doe ze bij uw schadeformulier in de witte brievenbus.

U kunt schadebeperkende maatregelen treffen als dat nodig is. Dit betekent als een omgevallen boom bijvoorbeeld nog meer omgaat en dat zorgt voor meer schade, dan mag u in dat geval de boom verplaatsen of andere schadebeperkende maatregelen treffen zoals kappen of zagen.