Volkstuinpark Tuinwijck

Nieuws

versoepeling corona regels komt er aan

U heeft vast ook gelezen of gehoord dat vanaf 1 juli de corona maatregelen vergaand zullen worden versoepeld. Het bondsbestuur heeft aan de besturen van de verschillende tuinparken gevraagd om voor ieder tuinpark regels op te stellen. Hierbij moeten we ons dan wel houden aan de algemene regels zoals de 1,5 meter regel.

lees meer

nieuws van de winkel

Gelukkig kunt u vanaf 1 juli weer gewoon naar onze winkel, mits u zich houdt aan de 1.5 meter regel. U hoeft dus niet meer per mail te bestellen. Wel betekent dit dat er buiten een wachtrij kan staan en dat u alleen nog maar per pin kunt betalen.

lees meer

plantjes kopen

vanaf komend weekend kunt u ook weer rechtstreeks plantje kopen in de kas.  Intussen is ook de online catalogus beschikbaar. Op de website van de kaskrakers vind u de laatste stand van zaken.

lees meer

De nieuwe Waterlander is uit

Wellicht kende u dit tijdschrift nog niet. Maar erg leuk om te lezen

Hier het nieuwste nummer van De Water-Lander.
Om De Water-Lander te openen:
Water-Lander-3-2020.pdf

Gebruik voor een bladerbare editie deze link:
Water-lander-3-2020-bladerbaar
Deze bladerbare versie werkt ook op mobiele telefoons en tablets.

lees meer

doorgeven stand watermeter

Het moment is weer gekomen om de stand van uw watermeter door te geven. Zou u dat dit weekend of anders volgende week willen doen? Wij vragen u dit nu toe doen omdat in deze periode de watermeters makkelijker af te lezen zijn, wij in juli de jaarrekening van waternet krijgen en wij zo ook een vast meetmoment hebben.

lees meer

Opknap beurt kantine

Binnenkort – waarschijnlijk begin juli – beginnen we ook aan de opknapbeurt van de buitenkant van de kantine. Zoals iedereen kon zien, was het gebouw op sommige plaatsen wel aan een opknapbeurt toe.

lees meer

word vriend van het logeerhuisje:

In de laatste Gazet stond een artikel, met een oproep om vriend te worden van het logeerhuisje. Bij de bankgegevens is helaas iets weggevallen.

Dit moet zijn Bond van Volkstuinders onder vermelding van :Tuinwijck vriend van logeerhuisje.

lees meer

inschrijvingen voor aspirant tuinders

i.v.m. corona maatregelen geldt een aangepaste inschrijfprocedure voor nieuwe aspirant-leden voor Tuinwijck per 1 juni 2020:

U kunt als aspirant  lid een e-mail sturen naar tuinwijckbestuur@gmail.com met de wens u in te schrijven. Bij deze mail voegt u een ingevuld inschrijfformulier.

lees meer

Nieuwe Gazet is uit !

       gazet juniMet in deze editie: Tuincouture, de beste kleding voor in de tuin. Kaskrakerssss, nieuws uit de kas. Op de knieën gedwongen, een Corona kroniek. lees meer

videos Tuinwijck

Bekijk hier twee nieuwe video's.

lees meer

afvoeren grofvuil

de regeling afvoeren grofvuil blijft vragen oproepen. Daarom adviseren wij uw grofvuil te plaatsen bij de officiële afvoerplek aan rotonde aan de Landmark kant. Iedere 4e vrijdag van de maand haalt de gemeente daar het grofvuil op.

lees meer