Volkstuinpark Tuinwijck

Nieuws

stand watermeter?

Het is weer tijd om uw watermeterstanden door te geven. Doe dit voor 7 augustus ! De commissie die zich daarmee bezighoudt heeft intussen een eigen emailadres.  waterstand.tuinwijck@gmail.com . De commissie vraagt u om uw watermeterstand via dit emailadres door te geven. Liefst met een foto van uw watermeter bijgevoegd.

Voor degenen die toch liever gebruik willen maken van een papieren formulier komen er  formulieren in het winkeltje. Inleveren daarvan via de witte bestuursbus.

 

 

28 augustus Algemene Ledenvergadering

Om besmettingsgevaar te voorkomen, heeft het bestuur besloten om, net als op de meeste andere tuinparken, de ALV dit keer via Zoom te organiseren. Binnenkort ontvangt u daarvoor meer gegevens, zoals de agenda en andere te bespreken stukken. De datum en tijd zijn intussen ook al vastgesteld. Dat wordt zaterdag 28 augustus 14.00 uur

 

tuinen alleen nog voor inwoners van Amsterdam, Almere, Landsmeer en Ouder-Amstel

Tijdens de laatste vergadering van  het bestuur van de Bond van Tuinders is besloten dat  tuinen voortaan alleen nog kunnen worden toegewezen aan inwoners van de gemeenten van bij de Bond aangesloten tuinparken. Dat zijn behalve Amsterdam ook Almere, Landsmeer en Ouder-Amstel. Dat geldt overigens nog niet voor de zittende tuinders en voor aspirant-tuinders die al stonden ingeschreven voor 12 juni 2021.

 

kijk regelmatig op onze website

Berichten en berichtjes over ons tuinpark verschijnen eerst op onze website (en daarna vaak ook nog in onze nieuwsbrief). Heeft u zelf ook een bericht voor de website? Mail dit naar ons mailadres!