Inschrijven bij Tuinwijck

1. Inschrijven als kandidaatlid van de Bond van Volkstuinders

U dient zich éérst in te schrijven als kandidaatlid van de Bond van Volkstuinders. U betaalt daarvoor € 41,00 bondscontributie (jaarlijks). Hoe u zich kunt inschrijven bij de Bond van Volkstuinders kunt u lezen op de website van de Bond van Volkstuinders. U dient wel elk jaar de contributie aan de bond te voldoen, anders begint de hele procedure opnieuw en krijgt u een hoger rangnummer.

2. Inschrijven bij Tuinwijck

Wanneer u zich heeft inschreven bij de Bond en in bezit bent van het Bondspasje kunt u zich inschrijven op ons tuinpark. U komt dan op de wachtlijst. U betaalt  éénmalig  € 40,00 aan administratiekosten voor uw inschrijving bij Tuinwijck.

U kunt zich persoonlijk laten inschrijven op Tuinwijck op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en een persoonlijk pasje van de Bond voor Volkstuinders.

Inschrijven kan op de bestuurszittingen op de 1e en 3e zaterdag van de maand tussen 11.30 en 12.30 uur uitgezonderd de wintermaanden, december, januari en februari in de bestuurskamer bij de kantine van het park.

Inschrijvingskosten
In totaal zijn de kosten voor inschrijving: € 41,00 bondscontributie (jaarlijks) en éénmalig € 40,00 aan administratiekosten voor Tuinwijck. Als u zich ook op andere parken inschrijft betaalt u per park alleen nog de administratiekosten.