Om de kennis over natuurlijk tuinieren te vergroten, staan hieronder links naar interessante en informatieve websites:

Natuurlijk tuinieren

  • https://avvn.nl/groene-vragen deze link van de AVVN (Algemeen Verbond van Volkstuindersverenigingen in Nederland) leidt naar een database met een hoop antwoorden op vragen die tuinders kunnen hebben. Daarnaast staan er vele infosheets over allerlei onderwerpen die met de moestuin, siertuin of natuurlijk tuinieren te maken hebben.
  • https://velt.be/vraag-antwoord deze link van VELT (Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren) leidt naar een webpagina met diverse vragen en antwoorden die men kan hebben over moes- en siertuinieren.

de bodem

  • https://humisme.nl/inhoudsopgave-humisme/ eigenlijk verplichte kost voor elke tuinder. Een uitstekende gratis online cursus van Marc Siepman over het bodemleven. Je kan zijn goede werk steunen met een gift. 

Fauna

bijen

  • https://www.bestuivers.nl/home de website van kenniscentrum insecten biedt veel informatie bijen; wat zijn bijen? wat voor soorten zijn er? hoe help ik de bij?

vlinders 

  • http://www.vlindernet.nl/vlindersalgemeen.php?id=370 hier vindt u informatie over het herkennen van vlinders, de biologie van vlinders, vlindervriendelijke beplanting en nog veel meer over, inderdaad, de vlinder. 
  • http://www.vlindermee.nl op vlindermee kunt u zien welke vlinders waar in het land voorkomen. U kunt tevens helpen door zelf te registreren wat u aantreft aan vlinders op uw tuin.