de kantine

De kantine is er voor alle tuinders. De openingstijden zijn nogal met de diverse activiteiten verbonden. Zie hiervoor de activiteiten in de agenda.

Het is één van de grootste kantines van de tuinparken van Amsterdam. Daarom vinden er regelmatig verenigingsactiviteiten plaats. (Alle parken in en om Amsterdam zijn één vereniging).

Ontspannings- & Kantinecommissie

Elk tuinseizoen zijn er tal van activiteiten in de kantine, tijdens de zomervakantie kunt u een maaltijd nuttigen in de kantine en ook aan vegetariërs is gedacht. Aanmelden bij IJsbrand om een maaltijd te reserveren.

 

Voor en na de vakantie zijn er ook diverse activiteiten:

- Vrijdagavond: Klaverjassen of andere spelletjes spelen zoals bordspelen en biljarten

-  Zaterdagmiddag: Eén keer in de twee weken is er de mogelijkheid om een broodje te kopen na de werkbeurt. Elke keer is er een verrassing zoals courgettesoep of de andere keer haring. Hou de borden in de gaten waarop de lunches worden aangekondigd.

- Kamperen voor de kinderen op 16 en 17 september. Om op de hoogte te blijven van de kinderactiviteiten, kunt u toegevoegd worden aan de kids app-groep. Stuur een bericht naar Marcella om toegevoegd te worden op 06-51967520