Volkstuinpark Tuinwijck

Nieuws

versoepeling corona regels

Vanaf 1 juli zijn de corona maatregelen versoepeld. Het bondsbestuur heeft aan de besturen van de verschillende tuinparken gevraagd om voor ieder tuinpark regels op te stellen. Hierbij moeten we ons dan wel houden aan de algemene regels zoals de 1,5 meter regel.

lees meer

Persbericht Rijkswaterstaat

Groot onderhoud A10 Noord: buitenring afgesloten van 31 juli tot 10 augustus

In opdracht van Rijkswaterstaat vernieuwt Boskalis het asfalt op de buitenring van de A10 Noord richting Zaanstad en Coentunnel. Van 31 juli tot 10 augustus zal de weg tussen knooppunt Watergraafsmeer en knooppunt Coenplein geheel zijn afgesloten, net als alle tussenliggende op- en afritten. Het verkeer wordt omgeleid via de A10 Oost, Zuid en West en moet rekening houden met flinke extra reistijd, die kan oplopen tot meer dan  één uur.

lees meer

hakselen

Zoals je misschien hebt gezien is het opslagterrein naast de parkeerplaats weer helemaal opgeruimd. De hakselploeg heeft een deel van het terrein opnieuw ingedeeld: er is een ruimte voor de grote en de kleine takken en een kuil voor het tuinafval. Elke zaterdag brengen de mensen van de tuinbeurten gekapte boomstammen, gesnoeide takken en tuinafval naar de plek.

lees meer

opknapbeurt kantine

Het schilderwerk aan de buitenkant van de kantine verloopt voorspoedig. Binnenkort ziet deze er weer spic en span uit.

lees meer

word vriend van het logeerhuisje:

In de laatste Gazet stond een artikel, met een oproep om vriend te worden van het logeerhuisje. Bij de bankgegevens is helaas iets weggevallen.

Dit moet zijn Bond van Volkstuinders onder vermelding van :Tuinwijck vriend van logeerhuisje.

lees meer

nieuws van de winkel

Gelukkig kunt u sinds 1 juli weer gewoon naar onze winkel, mits u zich houdt aan de 1.5 meter regel. Dit betekent wel dat er buiten een wachtrij kan staan. Bij een te lange wachtrij (vanaf 4 personen) vragen wij u later terug te komen.

lees meer