Oproep: klussers nodig

Hulp van vrijwilligers is altijd van harte welkom, voor het seizoen 2018 zijn we nog op zoek naar:

Handige klussers

Op dit moment zijn we op zoek naar handige tuinders die ons willen helpen bij het verder verbouwen van het Jeugdhonk. Bijvoorbeeld het maken van een opberg bank of het verder isoleren van de muren.

Ben je handig met de naaimachine en zou je ons willen helpen met het opnieuw stofferen van kussens voor de bank, dan kunnen we jouw hulp ook ontzettend goed gebruiken. Voor het veld zou het heel fijn zijn als er een tuinder is die ons kan helpen met het aanleggen van een waterbaan. Het kost je waarschijnlijk maar een dag (misschien zelfs maar een halve dag), maar het zou ons en de kinderen enorm op weg helpen!

Speelgoed doneren

Maar ook als je niet zo handig bent kun je bijdragen aan een nog leuker Tuinwijck voor de jongste tuinders. Voor het Jeugdhonk zijn we nog op zoek naar leuk speelgoed voor de kinderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spellen, stripboeken en ander speelgoed waar jongens en meiden van alle leeftijden plezier van kunnen hebben.

Dus, wil je ons helpen of wil je spullen doneren? Super! Stuur svp een app bericht of bel ons: Marcella 06 51967520 of Nicole 06 30807416. Ook als je je aan wilt melden voor de kids app groep.