Wie en wat is de jeugdcommissie?

Tuinwijck Kids

De jeugd is weer aan het groeien is op Tuinwijck! Afgelopen jaar zijn er voor zo’n 50 kinderen slaapvergunningen aangevraagd, waarvan de grootste groep zich in de leeftijd 6 tot 12 jaar bevindt. En voor die jonge Tuinwijckers zijn wij er: de Jeugdcommissie.

       IMG_0023Wij zijn zelf ouders van Tuinwijck kids en wij gaan met veel plezier actief aan de slag om Tuinwijck nog leuker te maken voor alle kinderen. Dat doen we door verschillende activiteiten te organiseren die voor zo veel mogelijk leeftijden leuk en uitdagend zijn. Als het even kan proberen we de kinderen daarbij ook nog iets leren over de natuur in en om Tuinwijck. En dat doen we gelukkig niet helemaal alleen; we schakelen regelmatig de enthousiaste hulp in van tuinders waardoor deze activiteiten ook zorgen voor het verbinden van jong en oud op ons tuinpark.

Ook zijn we druk bezig om een aantal plekken op Tuinwijck zo in te richten dat ze aantrekkelijk zijn voor de jonge tuinders. Het grote veld wordt om die reden voor een deel heringericht worden en speciaal voor de kinderen van Tuinwijck is er hun eigen Jeugdhonk! Een plek om zelfstandig te spelen als het wat minder weer is, of gewoon als ze zin hebben om samen een potje te dammen of stripboeken te lezen.

Wil je niets van deze activiteiten missen? Zorg dan dat je in de Tuinwijck groeps-app op Whatsapp komt door een berichtje te sturen naar Marcella 06-51967520. In deze app groep houden we elkaar op de hoogte van activiteiten of spontane acties zoals waterpistool gevechten op het veld.

Verder vind je ons natuurlijk ook op de Tuinwijck website, Tuinwijck Facebook pagina en in de gazet.

Marcella, Jessica, Alexandra en Nicole