Openingstijden winkel

De openingstijden van de winkel zijn:

Vanaf april elke zaterdag open en in de vakantieperiode ook op woensdag avond

  • Zaterdagochtend:  11:00 - 13:00 uur
  • Woensdagavond:  19:00 -20:00 uur

Ecologische schoonmaakmiddelen

De winkel verkoopt ecologische schoonmaakmiddelen van Attitute. Kom langs in de winkel voor meer informatie of raadpleeg de website van de fabrikant: http://www.cleanattitude.com/

       Attitude1

E-mailadres Bouwcommissie

Vragen en opmerkingen voor de Bouwcommissie

De bouwcommissie is voor alle vragen en opmerkingen over de bebouwing op Tuinwijck bereikbaar op het volgende e-mailadres: bouwkommissie.tuinwijck@gmail.com

___

Draadloos internet

Draadloos internet in de kantine

Regelmatige bezoekers van de tuin weten het al: er is Wifi op Tuinwijck! In en rond de kantine kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet. Gebruikersnaam en wachtwoord kunt u opvragen in de kantine (of bij tuinders die al toegang hebben).
Gebruik het draadloos internet niet voor het downloaden van films en andere 'zware bestanden', om voor iedereen voldoende snelheid te waarborgen.

___

Prijs natuurlijk tuinieren

Tuinwijck wint prijs voor natuurlijk tuinieren

Zaterdag 7 september ontving een delegatie van Tuinwijck een prijs van de Bond van Volkstuinders voor de beste inzending voor natuurlijk tuinieren. De BVV streeft er naar om tuinparken te certificeren voor het keurmerk Natuurlijk Tuinieren. Ook de tuinparken Eigen hof en Buikslotermeer vielen in de prijzen.

Het plan van de verfraaiingscommissie om natuurlijk tuinieren beter vorm te geven op Tuinwijck viel op door het uitgestraalde enthousiasme. De prijs ter waarde van 7000 euro wordt uitgekeerd als we die plannen waarmaken. We worden daarbij geadviseerd door iemand van de AVVN.

De prijsuitreiking vond plaats op Tuinpark Dijkzicht, uit handen van de heer Schiphorst van de BVV.

Prijs_natuurlijktuinieren

___