Winkel

tunwijck winkel  

In de winkel van Tuinwijck kunt u terecht voor typische tuinbenodigdheden, zoals gasflessen, gronddoek per meter, divers tuingereedschap en natuurvriendelijke bestrijdingsmiddelen. U krijgt er gevraagd en ongevraagd advies.

De winkel is open vanaf de eerste tuinbeurt in maart t/m eind oktober op de zaterdagen van 11.00 tot 13.00 uur. In de maanden juni, juli en augustus is de winkel óók op de woensdagavonden open van 19.30 tot 20.30 uur. Op woensdag kunt u uitsluitend per pin betalen, op de zaterdagen hebben we een sterke voorkeur voor pinbetalingen.

Het assortiment dat te koop is te zien in dit assortimentsoverzicht.

De prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheden die worden ingekocht en worden daarom niet vermeld. In de winkel hangt wel een overzicht met actuele prijzen.

 

Takkenkar, aarde of zand bestellen?

Takkenkarren, (halve) karren aarde en zand kunt u bestellen én direct afrekenen in de winkel. De vrijwillige tractorchauffeur komt dan een week later (meestal zaterdag, soms ook op maandag) bij u langs om de bestelling af te leveren. Takkenkarren worden in de ochtend geleverd en in de middag opgehaald. Voor aarde en zand dient u een zeil neer te leggen waar het op gestort kan worden.

Kleine hoeveelheden aarde en zand kunt u in de winkel afrekenen en daarna direct zelf in uw kruiwagen scheppen.

In het winterseizoen is de winkel gesloten, maar bestellingen kunnen dan wel via de mail aan het bestuur worden doorgegeven. Déze bestellingen worden aan het begin van het tuinseizoen gefactureerd door de Bond met het verzoek per bank te betalen.

 

       winkel 2