Volkstuinpark Tuinwijck

Nieuws

a.s. zaterdag Vergadering Bondsbestuur

Aanstaande zaterdag komt het bestuur van de Bond van Volkstuinders bijeen in haar voorjaarsvergadering.

In de VROEGOP die u enkele weken terug ontving, vindt u de stukken en de agenda voor deze vergadering.(hier vindt u de digitale versie van deze Vroegop)

Deze stukken staan ook op de website van de Bond. HIER vindt u de link naar deze website.

Tijdens deze vergadering staan ondermeer de uitkomsten van de onderhandelingen met de gemeente op de agenda.

Heeft u nog vragen of opmerkingen voor deze vergadering? Neem dan contact op met ons bestuur of met onze Bondsvertegenwoordiger. Réne Roelofs.

 

nieuws over de tuinbeurten

Gelukkig, de verfraaiing gaat weer van start met de gezamenlijke tuinbeurten op de zaterdagochtend.

Zaterdag 5 juni is de eerste gezamenlijke tuinbeurt voor degene, die een gele kaart heeft, dat is de groep van Elvira en Anette.

De week daarop, 12 juni,  zijn de tuinders met een rode kaart aan de beurt, dat is de groep van Jan Willem en Maartje.

lees meer

handige mensen?

Onze technische dienst bestaat uit 10 enthousiaste tuinders die allerlei klusjes opknappen op ons park. Maar zij zoeken versterking. Iets voor u? U kunt u opgeven via een mailtje aan het bestuur.

 

GOED NIEUWS

De winkel is vanaf nu open op zaterdagen van 11 tot 13.00 uur, en in de maanden juni, juli en augustus op de woensdagen van 19:00 tot 20:30 uur. Vanaf woensdag 2 juni zijn we dus weer open. Je hoeft geen plekje meer te reserveren via de mail. In de winkel is nog steeds maar 1 klant per keer toegestaan, is het dragen van een mondkapje verplicht en zijn betalingen uitsluitend mogelijk via de pinautomaat.  

 

nieuw in onze winkel

we verkopen nu ook Wondafdekmiddel van Natria Magnicur: dit beschermt snoei- en schaafwonden op fruit- en sierbomen én we hebben voor fruitbomen nu ook 5 kilozakken organische mestkorrels (NPK 10-4-6) in het assortiment hebben opgenomen

klik hier voor het volledige winkelassortiment met alle prijzen.

 

nieuws over de windmolen plannen

lees meer

kijk regelmatig op onze website

Alle berichten en berichtjes over ons tuinpark verschijnen op onze website (en daarna vaak ook nog in onze nieuwsbrief). Heeft u zelf ook een bericht voor de website? Mail dit naar ons mailadres!

 

oproep Tuinwijck live muziek

lees meer

vergipsing

In de laatste nieuwsbrief stonden helaas verkeerde tijden vermeld voor het gebruik van elektrische (tuin)gereedschappen. De juiste tijden zijn op woensdag van 5 tot 8 uur en op op zaterdag van 9 tot 13.00 uur.