Welkom bij volkstuinpark Tuinwijck

Nieuws

Takkenkar, aarde of zand bestellen?

Takkenkarren,aarde en zand kunt u alleen bestellen bij het winkeltje alwaar u gelijk afrekent. U krijgt dan een kaartje wat u aan de vrijwillige trekkerchauffeur afgeeft die een week later bij u langs komt. Een week later zal de bestelling worden geleverd.In het geval van aarde en zand, behoort u ook een zeiltje neer te leggen waar de aarde en zand op gestort kan worden.

lees meer

Stroomstoring?

Er was een melding van een stroomstoring maar die lijkt opgelost te zijn. Als er wel nog sprake is van een storing, neem dan even contact op met het bestuur zodat we kunnen inventariseren of het slechts een tijdelijk probleem was of iets wat substantiëler is.

lees meer

Workshop composteren?

De duurzaamheidscommissie organiseert een cursus composteren door Roos Broeren van de A.V.V.MN. op zaterdag 21 april van 10 tot 12 uur. We gaan dan ook een aantal tuinen bezoeken om te kijken of de opzet van uw composthoop goed is.

lees meer

Eerste Gazet van het jaar ziet het licht!

Hij is er weer de nieuwe Gazet met heel veel interessante artikelen over composteren, mollen, zelf wormenhotels maken en nog veel meer op onze eigen website onder het kopje Communicatie

 

Klaverjassen

       kaarten

Vanaf zondag 18 maart kunt u weer klaverjassen in de kantine, tot zondag 15 april.

De kantine gaat open om 13:00 en we starten met klaverjassen om 13:30.
Zet u de data alvast in uw agenda?

lees meer

Schadeformulier voor melden stormschade

Als u stormschade heeft, kunt u dit formulier invullen schademeldingsformulier en dan opsturen naar het bestuur naar Tuinwijckamsterdam@gmail.com of dit in het witte brievenbusje te doen bij de hoofdingang. Het bestuur zal het na ondertekening doorsturen naar AON waarna een schade-expert een bezoek zal brengen als het grote schade betreft.

Maak ook foto's van de schade en stuur die mee met het formulier of print ze uit en doe ze bij uw schadeformulier in de witte brievenbus.

lees meer

Bouwvoorschriften boomhutten

Als u een boomhut wilt maken of wil laten aanleggen in uw tuin, dient u aan de bouwvoorschriften te voldoen in het document hieronder. 

Bouwvoorschriften boomhut