Welkom bij volkstuinpark Tuinwijck

Nieuws

Cursus schilderen op Tuinwijck

Cora Mulder organiseert vanaf 17 mei elke donderdagmiddag een cursus schilderen naar bloemen, planten of omgeving etc van Tuinwijck. Alle materialen zijn inbegrepen en voor 15 euro kunt u een dagdeel meedoen. Aanvang 14:00 tot 16:30 in de kantine.

lees meer

Kids zomeragenda

       agenda kids 2018

Frans zomerfestival du soleil 29 juli

Op zondag 29 juli organiseren wij een Frans Zomerfestival op Tuinwijck, een leuke middag op het veld met lekker eten, drinken, muziek en gezelligheid in Franse sferen. En er is nog plaats voor tuinders om mee te doen!

Staat jouw zolder nog vol met brocante, bak jij de heerlijkste quiches of cupcakes, maak je muziek, kun je als geen ander karikatuur tekenen of wil je op een andere manier meedoen? Stuur dan uiterlijk 21 juli een mailtje naar: tuinwijckbestuur@gmail.com 

We sluiten de dag af met een gezamenlijke maaltijd, iedereen is om 17:00 uur welkom op het veld.

lees meer

Takkenkar, aarde of zand bestellen?

Takkenkarren,aarde en zand kunt u alleen bestellen bij het winkeltje alwaar u gelijk afrekent. U krijgt dan een kaartje wat u aan de vrijwillige trekkerchauffeur afgeeft die een week later bij u langs komt. Een week later zal de bestelling worden geleverd.In het geval van aarde en zand, behoort u ook een zeiltje neer te leggen waar de aarde en zand op gestort kan worden.

lees meer

Gebruik elektrisch of motorisch gereedschap

Tijdens de Algemene Leden Vergadering is besloten dat vanaf 1 mei niet alleen op zaterdagochtend van 9:00 en 13:00 het gebruik van elektrisch of motorisch gereedschap mag plaatsvinden maar ook van 17:00 tot 20:00 op woensdag. Op alle andere dagdelen is het gebruik van elektrisch of motorisch gereedschap niet toegestaan tot oktober.

lees meer

Klaverjassen

       kaarten

Vanaf zondag 18 maart kunt u weer klaverjassen in de kantine, tot zondag 15 april.

De kantine gaat open om 13:00 en we starten met klaverjassen om 13:30.
Zet u de data alvast in uw agenda?

lees meer

Schadeformulier voor melden stormschade

Als u stormschade heeft, kunt u dit formulier invullen schademeldingsformulier en dan opsturen naar het bestuur naar Tuinwijckamsterdam@gmail.com of dit in het witte brievenbusje te doen bij de hoofdingang. Het bestuur zal het na ondertekening doorsturen naar AON waarna een schade-expert een bezoek zal brengen als het grote schade betreft.

Maak ook foto's van de schade en stuur die mee met het formulier of print ze uit en doe ze bij uw schadeformulier in de witte brievenbus.

lees meer

Bouwvoorschriften boomhutten

Als u een boomhut wilt maken of wil laten aanleggen in uw tuin, dient u aan de bouwvoorschriften te voldoen in het document hieronder. 

Bouwvoorschriften boomhut